Cursos d'higiene alimentària i de nutrició a Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha organitzat dos nous cursos formatius per a les properes setmanes. El primer d’ells és el “Curs d’higiene alimentària-manipulador d’aliments”, del qual es realitzaran dues edicions, el 17 i 24 d’abril, i el 5 i 12 de juny. L’altra proposta és el curs “Dietètica i nutrició”, que tindrà lloc els dies 8 i 17 de maig.
05/04/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Curs d’higiene alimentària-manipulador d’aliments s’adreça a persones que estan treballant o que estiguin interessades a treballar en el sector de la restauració o en establiments de comerç relacionats amb productes alimentaris. L'horari en què s’impartirà serà de 16 a 19 (els dies 17 i 24 d’abril), i de 14 a 17 (5 i 12 de juny). Les inscripcions per participar en el curs del mes d’abril finalitzen el proper 12 d’abril, mentre que per al del mes de juny el termini es tancarà el 31 de maig.

El segon curs que s’ofereix per a aquesta temporada és el de "Dietètica i nutrició", formació dirigida a restauradors, que es realitzarà els propers 8 i 17 de maig en horari de 16 a 19 h.

Les inscripcions per a tots els cursos es poden fer al Servei Atenció al Ciutadà (SAC), (Ajuntament de Roses. Pl. Catalunya, 12, de 9 a 14h de dilluns a divendres) o bé via web http://eajuntament.roses.cat:8018. El preu de les inscripcions és de 30€. Les places són limitades.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document