Dòlmens, menhirs i Castrum visigòtic, de prop

Entre les nombroses activitats culturals i didàctiques que proposa l’Espai Cultural la Ciutadella per a aquest estiu 2009 es troben les visites guiades a dos importants elements d’interès històric de Roses: el Castrum visigòtic i el conjunt megalític de la Casa Cremada.
Menhir Roses

Menhir Roses

23/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La primera d’aquestes activitats tindrà lloc el proper diumenge 26 de juliol, amb un recorregut guiat per la ruta megalítica de la Casa Cremada a través del qual els participants es podran endinsar en la història, característiques i peculiaritats dels dòlmens i menhirs rosincs. Aquesta visita es repetirà el mes d’agost, concretament el dimenge 23.

 

Per la seva banda, els diumenges 2 d’agost i 6 de setembre, Roses programa la visita al poblat fortificat del puig de les Muralles, el Castrum, construït amb finalitats defensives en el decurs del segle VII.

 

Per assistir a qualsevol d’aquestes visites guiades, totes elles gratuïtes, cal inscriure’s prèviament a l’Espai Cultural La Ciutadella.

El programa d’activitats impulsat per l’Espai Cultural La Ciutadella té per objectiu difondre el patrimoni de Roses i oferir propostes culturals divertides i didàctiques en el lleure. A més de les visites de la ruta megalítica i el Castrum, enguany també es pot participar en les visites guiades a la Ciutadella -diürnes i nocturnes-, o en les activitats pensades per als més petits, com el "Safari al Museu", els Contes a la Fresca o els tallers per a famílies.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document