Danses i temes populars d’arreu del món arriben als Moments Musicals de Roses

La segona edició del Cicle Moments Musicals, que de moment ja ha reunit més de 2.000 persones, continua el proper diumenge 25 d’abril amb l’actuació dels pianistes Honor O’Hea i Robert Andres. Els artistes oferiran peces de Barber, Debussy i Ravel en una actuació que porta per títol “La volta al món a quatre mans”. El concert es realitzarà a les 19h, al Teatre Municipal de Roses.
La volta la món a quatre mans

La volta la món a quatre mans

23/04/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Del programa destaca "La creació del món a quatre mans" títol del ballet del compositor francès Darius Milhaud. A Moments Musicals, però, s’escoltarà amb aires de jazz. Milhaud la va compondre després d'un viatge als Estats Units, quan es va deixar impregnar per la música de jazz que va sentir en viu pels carrers de Harlem. El duet O'Hara i Andres oferiran la versió per a piano a quatre mans, feta pel propi compositor.

Aquest duet, reconegut a nivell internacional, format per una pianista irlandesa i un pianista croat-portugués amb una llarga trajectòria professional, interpretaran un programa, que segons la direcció artística del festival, serà "variada, brillant i virtuosa". Hi haurà moments de màgia, com Ma Mère l’Oye de Ravel (un recull de cinc contes infantils i trets populars), com les Variacions sobre un tema popular de Madeira o la Marxa escocesa de Debussy. També una gran quantitat de danses representatives d’arreu del món com vals, pas de deux, tango, xotis, galop, entre d’altres.

Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€. Per a reserves o informació sobre les entrades cal contactar amb les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14h al telèfon 972 152 532 o bé a
tmr@roses.cat

Finalment, la cloenda del 2n Cicle Moments Musicals arribarà el proper 23 de maig de la mà de Maurizio di Fulvio Trio que oferiran obres de Sting, Ellington, Wonder i Fulvio sota el títol "Amb aires mediterranis de jazz". 
 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document