Delafé y Las Flores Azules, aquest dissabte a la Ciutadella de Roses

Aquest dissabte 17 de juliol arriba l’etapa rosinca del Festival Sóns del Món, després de l’exitòs pas per Vilabertran dels artistes Carlos Núñez i Els Amics de les Arts. La Ciutadella de Roses s’estrenarà com a escenari del festival amb l’actuació de Delafé y Las Flores Azules i Mínimal 21 (artista convidat). El concert tindrà lloc a les 22 h i les entrades ja es poden adquirir a la web del festival al preu de 18 €.
Delafe y las flores azules

Delafe y las flores azules

14/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El festival "Sóns del Món" elabora una programació de músiques del món que abraça des del flamenc, a la cançó d’autor o el world music, allotjant les actuacions en auditoris a l’aire lliure envoltats d’història pels quatre costats, com són el Conjunt Monàstic de Vilabertran i la Ciutadella de Roses.

El proper dissabte Delafé y Las Flores Azules portaran el seu directe participatiu i engrescador, rítmic i acolorit al recinte de la Ciutadella. Una mostra és el seu darrer clip "Espíritu santo" on promouen l'steady running, un pas de ball que diuen que millora l'equilibri emocional, físic i neurona.

Delafé és Òscar D'Aniello i Las Flores Azules Helena Miquel. Facto, que s'ha quedat pel camí, era Marc Barrachina que ja no participa del nou disc vs Las trompetas de la muerte. El hip-hop lluminós i positiu del grup ha comptat en aquesta nova etapa amb la participació de Dani Acedo i la producció de The Pinker Tones.

Alegria i festa que es veurà complementada amb els Minimal 21, formació que porta ja uns quants anys en aquesta aventura musical i que es caracteritza per una composició senzilla i de melodies directes i seductores. Els Minimal acaben de publicar L’Habitació del Fons, un disc gestat i produït íntegrament a l’estudi de casa seva on han treballat de manera gairebé obsessiva. Lluny de trobar influències musicals, alguns crítics han reconegut en la seva música paratges cinematogràfics que evoquen els mons imaginaris de Tim Burton, música que convida a somiar i lletres que parlen de les impressions, emocions i contradiccions de la vida diària..

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document