Dia de les Esquadres

Discurs de l'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, amb motiu de l'acte de celebració del Dia de les Esquadres al Teatre municipal de Roses.
16/04/2008 00:00 -    

Salutació:

És un plaer i un orgull per a mi com alcaldessa de Roses participar en la vostra festa. Tant jo com l’equip de govern i el Consistori som conscients de la importància de la vostra feina. Sense vosaltres no seria possible complir el deure Constitucional de garantir la seguretat als nostres conciutadans i conciutadanes.

Sabem que desenvolupeu una feina que, a més de ser bàsica en un Estat de Dret, és molt complexa; això dóna, si cap, més valor al què esteu fent.

La nostra societat és molt complexa i diversa; també cada dia és més exigent i això en principi no ha de ser un problema però sí que és per a tots els qui hi estem ,d’una manera o altra implicats en l’obligació de les respostes, un repte.

Estem avançant correctament en el camp de la col.laboració entre els diferents cossos i forces de seguretat i això només pot ser beneficiós per a la ciutadania i tranquil.litzador per a tots nosaltres.

Sovint els servidors públics hem de patir un cert grau d’incomprensió en el desenvolupament de la nostra feina; la crítica fàcil, l’anècdota i fins i tot alguna mena de legenda urbana promogudes des d’una certa frivolitat poden amagar un treball molt ben fet i d’un gran calat social; que no us afecti perquè no és el sentir generalitzat de la ciutadania però, tots plegat, hem de ser prou valents per defensar la feina ben feta i també per reflexionar com aquesta feina es pot anar millorant.

Avui celebreu el vostre patró: l’Arcàngel Sant Gabriel. Que us protegeixi a vosaltres i als vostres familiars: segurament que els vostres pares, les vostres esposes o companyes, els vostres fills i els vostres amics més directes també s’emporten el plus de sacrifici que l’exercici del vostre treball comporta. A tots ells i elles també el nostre reconeixement més afectuós.

I no gaire res més. Avui és el vostre dia i us animo a celebrar-lo i a fruir-lo al màxim. Us ho mereixeu.

 

Moltes gràcies per la vostra atenció.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document