Doble audició de la coral Aufderhöde de Solingen a Roses

La coral de la ciutat alemanya de Solingen realitzarà dos concerts gratuïts a Roses els propers dies 12 (Teatre Municipal de Roses) i 16 de maig (Església Parroquial). La formació, integrada per un total de 58 components, ofereix aquestes dues audicions en agraïment per la campanya turística i gastronòmica que el municipi de Roses va dur a terme a Solingen el passat any.
Coral de Solingen

Coral de Solingen

09/05/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El mes de març de l’any passat, Roses es va convertir en “Platja Mediterrània” de Solingen (Alemanya) i ho va celebrar amb una setmana Gastro-Cultural que va portar 13 restaurants rosincs a la ciutat. Ara, la Comunitat Coral “Aufderhöhe”, fundada a Solingen el 1892, correspon al municipi de Roses amb una visita musical en forma de dos concerts.

La primera de les audicions tindrà lloc al Teatre Municipal diumenge, a les 19 h, i comptarà amb la participació de la Coral Germanor Empordanesa, mentre que el segon es realitzarà dijous 16 de maig (20 h), a l’Església de Santa Maria de Roses. En aquest cas, el concert estarà dedicat a la Pasqua Granada (Pentecosta), i comptarà amb la intervenció de la mezzosoprano Claudia Schneider. La Chorgemeinschaft Aufderhöhe està dirigida per la reconeguda soprano Birgit Harnisch i actuarà acompanyada al piano per la concertista de prestigi internacional Nadja Bulatovich.

La realització d'aquests dos concerts portaran a Roses un total de 150 persones, entre components de la coral i acompanyants, que visitaran i s'allotjaran al municipi durant tota la setmana. Amb motiu de la seva arribada, demà divendres, el consistori oferirà al grup una visita pe patrimoni i principals punts d'interès de la població. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document