Doble concert al Castell de la Trinitat dins el programa del CRAC de Roses

Creacions Roses Art Contemporani (CRAC), el projecte d’art contemporani iniciat a Roses el passat mes d’abril i que ha aplegat un ampli programa de propostes culturals (pintura, fotografia, escultura, videoart, conferències...), celebrarà el proper dissabte 20 d’agost un concert al Castell de la Trinitat. En aquesta ocasió, la música serà la protagonista amb una doble audició que oferirà la proposta experimental de Carlos Ruano i Edgar Tarrés, i l’actuació del guitarrista Pablo Guirao i la cantant Rosó Sala. El concert tindrà lloc a les 21.30 h i és gratuït.
concert CRAC Castell Trinitat

concert CRAC Castell Trinitat

16/08/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre el 29 d’abril i el 20 d’agost de 2011, data de finalització de la mostra central del CRAC, la proposta ha esdevingut un aparador multidisciplinar on un total de trenta-dos creadors contemporanis vinculats d’una manera o altra amb Roses, han pogut mostrar la seva obra. Vídeo art, pintura, escultura, música, poesia, instal·lacions, fotografia... o fins i tot cuina, han estat les disciplines tractades al llarg dels prop de quatre mesos que ha durat la iniciativa impulsada per l’ajuntament rosinc, que ha aplegat un total de 20.000 visitants i que es clourà el proper setembre amb la presentació del DVD CRAC 2011 a la Ciutadella.

La mostra col·lectiva del CRAC, instal·lada a la sala d’exposicions principal de l’Espai Cultural La Ciutadella, ha comptat amb la visita de prop de 12.000 persones, mentre que la vídeo-instal·lació de la sala petita, Rosincs del nord, ha rebut 6.400 visitants.

Altres manifestacions artístiques que de manera paral·lela s’han anat succeint, han comptat també amb una molt bona acollida per part del públic, com és el cas de la vetllada poètica al Castell de la Trinitat que aplegà una vuitantena de participants, o les xerrades de Ferran Adrià (200 assistents) i Luís Izquierdo (50 assistents) realitzades al Teatre Municipal, entre d’altres.

El concert del proper dissabte 20 d’agost (21.30 h), tindrà com escenari el Castell de la Trinitat de Roses i constarà de dues actuacions. D’una banda, la proposta experimental de Carlos Ruano i Edgar Tarrés, que oferiran la fusió de guitarra espanyola i ritmes flamencs, amb els sons d’instruments ancestrals dels aborígens d’Austràlia (didgeridoo) i sons contemporanis (hang, sintetitzador i handsonic). La vetllada clourà amb l’actuació del guitarrista Pablo Guirao i la cantant Rosó Sala.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document