Eduard Güell, esportista rosinc de l’any 2012

El jove tenista Eduard Güell va ser proclamat el passat dissabte com a “Millor esportista rosinc de l’any 2012”, durant la celebració de la I Nit de l’Esport que tingué lloc al Teatre Municipal de Roses. L’acte, que aplegà una molt bona representació del món esportiu del municipi, neix amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques, amb periodicitat anual.
01/10/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els èxits assolits pel jove Eduard Güell durant aquesta temporada no han passat per alt a ningú: campió infantil individual sub 14 d’Espanya, campió d’Espanya infantil per equips sub 14 trofeu "Joan Compte", campió d’Europa infantil per equips sub 14 amb la selecció espanyola, i 5a posició en el Campionat del món infantil per equips sub 14 amb la selecció espanyola. Aquest èxits li han valgut el reconeixement de la seva població, Roses, així com de la resta d’esportistes convocats a la festa de dissabte, que amb els seus vots varen atorgar el títol de Millor Esportista 2012 al jove tenista. La segona posició va ser per al taekwondista Joan Jorquera.

Eduard Güell passa així a ser el primer esportista reconegut amb aquesta distinció, que el consistori pretén atorgar a partir d’ara de forma anual. La Nit de l’Esport neix doncs amb esperit de continuïtat, i amb l’objectiu d’homenatjar els esportistes del municipi que competeixen en un ampli espectre de disciplines, ja sigui individualment o en equip, fent transcendir el nom de Roses a través de la geografia nacional i internacional, i convertint-se al mateix temps en un referent per a molts infants i joves del municipi.

En aquesta ocasió, Güell optava al títol juntament amb els esportistes:
Xavi Llamas (atletisme), Mario Aguilar (taekwondo), Toni Bassó (taekwondo), Abdelfateh Bentarifet (taekwondo), Joan Jorquera (taekwondo), Nacho Armillas (motonàutica), Carlos Domínguez (bowling), Marc Fort (motociclisme), Iñaki Gainza (kytesurf), Eduard Güell (tennis), Guillem Parés (enduro), Gemma Recasens (bàsquet), Nelson Rodríguez (futbol platja), Tània Zimmerlain (gimnàstica rítmica), Sergi Vera (pàdel).

Durant la nit també van ser reconeguts pels seus èxits esportius durant 2012 els equips seniors femení i masculí del Club Bàsquet Roses, així com el primer equip i l’infantil "B" del Club Futbol Base Roses, tots ells per haver assolit l’ascens de categoria durant aquesta temporada. D’altra banda, es van reconèixer els èxits del
Club d’Esports Platja Roses, de Gimros Club i del Club Ciclista Roses.

L’acte va comptar amb les exhibicions del grup de Gimnàstica Rítmica Gemma i del Grup Zona 8 "Ruskis Duo" del Club Gimros (hip hop), i amb la participació d’Antoni
Guinó i Bou, diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Josep Pujols i Romeu, director territorial de la Generalitat de Catalunya, a més de les autoritats locals.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document