El 17è Blues a Roses ofereix 16 concerts, tots gratuïts, entre el 16 i el 18 de juliol

La dissetena edició del festival Blues a Roses es presenta enguany els dies 16, 17 i 18 de juliol, amb El Club (Teatre Municipal) com a principal escenari, que acollirà actuacions destacades com la del cap de cartell Sherman Robertson & Blues Move (blues), Emma Lamadji Gospel Healing (gospel) i Gangbé Brass Band (africana). En aquesta edició, la totalitat de concerts inclosos en la programació seran gratuïts.
Sherman

Sherman

15/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’estrella del cartell del Blues a Roses d’enguany és el nord-americà Sherman Robertson & Blues Move, considerat el mestre del zydecco, el Texas elèctric blues, R&B i Louisiana blues. Ha treballat amb grans noms de la música, com Paul Simon, i el llegendari productor britànic Mike Vernon el va fitxar per a la firma Atlantic Records. La seva actuació tindrà lloc el divendres 17 a El Club (Teatre Municipal), amb Julian Grudgings a l’orgue, piano i veus, Gay Rackham al baix i les veus, i James Little a la bateria.

Gospel Healing és un quartet que es distingeix per la seva jovialitat, energia i entrega. Format i dirigit per l’excel·lent contralt Emma Lamadji, reconeguda com una de les cantants més dotades de la seva generació, actuarà dijous 16 a El Club. A continuació, la banda Gangbé Brass Band, oferirà una original fusió entre el jazz i la tradició beninesa, marcada pels ritmes de vudú i les cançons en llengües locals. Gangbé Brass Band és el so metàl·lic de la trompeta, el saxòfon, el trombó, la corneta, la percussió i el souzafon, un instrument semblant a la tuba.

A més, el 17è Blues a Roses manté les actuacions de tarda i vespre a la Riera Ginjolers i a la plaça del Teatre, i altres concerts destacats a El Club com The Cherry Boopers, la banda de Pi de la Serra, Quicol·labora, i Icària Gospel Connection.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document