El CAR JOVE de Roses posa a l’abast dels grups musicals un buc d’assaig

A partir de la propera setmana, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Roses posarà a disposició dels grups musicals del municipi un buc d’assaig. El nou espai està ubicat a la seu del CAR JOVE, situat a la Gran Via Pau Casals, que veurà així ampliada l’oferta d’activitats i serveis que ofereix als joves rosincs.
Guitarra

Guitarra

20/04/2007 00:00 -   Departament de premsa i comunicació  

La creació d’aquest buc d’assaig és fruit d’un dels projectes emmarcats dins el Pla Local de Joventut, destinat a promoure el món audiovisual entre els joves del municipi. Amb aquest nou espai, a més, es donarà resposta a una reivindicació dels grups de música locals.

A més a més de posar l’espai a l’abast dels grups i músics joves de la vila, per tal de facilitar els seus assajos i necessitats, el Departament de Joventut del consistori rosinc posa també a disposició dels grups més novells un músic de major experiència, per tal que els pugui assessorar a l’hora d’optimitzar els assajos per a la composició i la preparació de concerts.

Paral·lelament a les obres del buc, s’han realitzat diferents tasques de condicionament a les dependències del CAR per adaptar els espais a les necessitats i inquietuds dels seus usuaris. Així, s’ha destinat més lloc per a la realització de tota mena de tallers i cursos, i s’ha habilitat un espai que permetrà ubicar-hi petites exposicions o mostres d’artistes joves.

La presentació del nou espai tindrà lloc el proper divendres 27 d’abril, a les 19 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document