El catàleg de l’exposició “La Costa Brava abans de la Costa Brava”, recomanació de la Cooperativa Abacus per a aquest hivern

El catàleg editat per l’Ajuntament de Roses amb motiu de la realització de l’exposició “La Costa Brava abans de la Costa Brava”, és un dels llibres destacats per la Llibreria Cooperativa Abacus en el seu fulletó de lectures recomanades per a l’hivern 2008. Concretament, el llibre és un dels vint títols que integren l’apartat de no ficció del fulletó promocional de la Cooperativa, el qual es distribueix a tot Catalunya.
fulletó

fulletó

18/12/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El catàleg "La Costa Brava abans de la Costa Brava" recull al llarg de 315 pàgines una selecció de fotografies –en bona part inèdites -, provinents de l’Arxiu de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i realitzades entre els anys 1915 i 1936 per La Casa de la Postal. En les imatges es plasmen els inicis del turisme a la Costa Brava i la vida i activitats quotidianes d’aquestes poblacions costaneres.

A més del material gràfic, la publicació reuneix diferents textos introductoris i d’anàlisi escrits pel periodista Josep Playà, pel fotògraf i conservador Pep Parer, o pel mateix coordinador de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Roses, Jaume Santaló. El bon ritme de vendes d’aquest treball, del qual s’han editat un total de 1.500 exemplars, fa preveure als organitzadors una propera reedició.

El catàleg "La Costa Brava abans de la Costa Brava" ha estat editat per l’Ajuntament de Roses amb motiu de la realització de l’exposició homònima que es va poder visitar durant el passat estiu a l’Espai Cultural La Ciutadella. Actualment, la mostra està instal·lada al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, des d’on acaba iniciarà el seu recorregut per diferents poblacions catalanes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document