El Clochard de Paco Mir fa parada al Teatre Municipal de Roses

"Clochard" és la paraula francesa que defineix als rodamóns que viuen en els parcs urbans i que dormen sota els ponts, i és també el nom que ha escollit Grappa Teatre per escenificar un muntatge sense text, basat en el gest i on abunden les situacions còmiques, però sense estar exemptes de tendresa i sentiments.
clochard

clochard

24/01/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Al llarg de l’obra, un executiu primmirat, amant del treball i l'ordre, té diverses trobades amb una rodamón que viu al seu aire i disfruta amb el poc que té, que és res. Clochard mostra la història de les trobades entre dos personatges típics d’una gran ciutat, enmig d’un espai tan neutral com és un banc de qualsevol parc urbà.

gw-9951ff5cad63f3ff4392d4650c7e87cc50d90eb8

Amb aquesta obra, Grappa Teatre recupera l'estil que els caracteritza des de fa quinze anys (fer teatre sense paraules), amb un espectacle fresc, ric en ironia, sentiments i tendresa, que vol recollir la tradició dels còmics que s’han apropat als estrats socials més baixos d’una forma poètica.

Dirigida per Paco Mir d’El Tricicle i interpretada pels actors Teresa Ros i Gilbert Bosch, Clochard narra la transformació que pateix la meticulosa vida d’un modern executiu, quan un clochard (un rodamón) es creua en la seva rutina diària.

Clochard, de Grappa Teatre

Dissabte 27 de gener de 2007

A les 22 h

Preu entrada: 10 €

Venda entrades:
- Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses. De dilluns a divendres, de 10 a 14 h.
- Teatre Municipal: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h (tel: 972 15 25 32)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document