El Club de Feina de Roses torna a funcionar a partir de l’octubre

A partir del proper 7 d’octubre Roses tornarà a posar en marxa el Club de la Feina, servei que té per objectiu facilitar l’accés dels ciutadans al mercat laboral, especialment en l’actual context econòmic, posant a la seva disposició tots els recursos i ofertes existents. Enguany, aquest servei es coordinarà amb el de Borsa de Treball, que funciona com a intermediari entre les persones que busquen feina i les empreses de la ciutat, gràcies a un conveni signat amb el Consell Comarcal.
24/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les activitats que ofereix el Club de Feina són l’orientació a les persones que busquen feina, l’ajut en la confecció de currículums, informació sobre els canals existents per a la recerca de feina i assessorament sobre estratègies a emprar en aquesta recerca. L’objectiu, és oferir una millor preparació a les persones que estan buscant feina i una major ocupació als ciutadans de Roses.

El Club permetrà consultar les ofertes de treball existents en cada moment i fer recerques d’informació via internet. A més, s’informarà de l’oferta formativa tant de Roses com de la comarca i, periòdicament, oferirà sessions entorn a diferents tècniques per buscar feina.

El Club de la Feina obrirà les seves portes tots els dijous a partir del proper 7 d’octubre, en horari de 9 a 12 h. Està ubicat al Centre d’Activitats de Roses (Gran Via Pau Casals, 39). Aquesta actuació s'inclou dins el programa del Pla de Barris de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document