El Club Infantil de Platja de Roses es trasllada a la platja Nova

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el Club Infantil a la platja Nova de Roses. Aquesta activitat, que es va iniciar l’estiu passat a la platja de Santa Margarita, compta enguany amb un nou espai lúdic i educatiu destinat a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, i obrirà tots els dies de la setmana. L’organització de nombroses activitats i espectacles completaran aquesta àmplia oferta infantil
Club Infantil Platja

Club Infantil Platja

03/07/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El passat estiu Roses va posar en marxa per primera vegada el Club Infantil de Platja, a la urbanització de Santa Margarida. Enguany, el consistori rosinc continua oferint aquesta activitat, tot i que amb algunes adaptacions. És el cas del canvi d’emplaçament a la platja Nova –davant del monument al Pescador-, que respon a l’objectiu d’apropar el recinte al centre de la vila i fer-lo així més accessible als usuaris.

Una altra variació és l’ampliació del segment d’edats dels nens i nenes que poden participar en les activitats i jocs que proposa el parc infantil, que passa a ser dels 3 fins als 10 anys, front a la franja de 6 a 10 anys de l’estiu passat. L’horari d’obertura del recinte és de 14 a 19 hores, tots els dies de la setmana.

El Parc Infantil de Platja té l’objectiu d’oferir una estona d’entreteniment i diversió, tant als infants del municipi, com als de les nombroses famílies de visitants que Roses rep durant la temporada d’estiu. Un equip de dinamitzadors són els encarregats de guiar les activitats i jocs, consistents en tallers educatius, taller de contes, jocs de taula, jocs esportius, manualitats, etc. Per poder participar en aquestes activitats, cal que els nens vagin acompanyats del pare, mare o persona responsable, els quals han d’omplir una butlleta d’autorització. Per tal d’assegurar la participació a tothom, el termini màxim d’estada a l’àrea de jocs és d’una hora per nen.

Com a activitats complementàries, l’Ajuntament organitza també una sèrie d’animacions i espectacles al llarg de la setmana. Així, els dimarts a les 18 h, tindrà lloc una actuació infantil (circ, titelles, música, teatre...), mentre que els dijous, també a les 18 h, s’hi celebrarà a la mateixa platja l’activitat "Contes a la Fresca" organitzada per la Biblioteca Municipal. Els dissabtes, en aquesta ocasió a la plaça Catalunya (19h), s’oferirà un espectacle de major format i, finalment, els diumenges a la tarda, el Parc Infantil proposarà activitats pensades per a tota la família.

Tant l’accés al Club Infantil com els espectacles dels diferents dies són gratuïts.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document