El cupó del sorteig de l’ONCE del proper 26 de febrer, dedicat a Roses

El proper 26 de febrer, el cupó que l’Organització Nacional de Cecs (ONCE) sorteja diàriament tindrà com a motiu central la vila de Roses, de manera que circularan per tot l’Estat un total de 5 milions de cupons amb la imatge escollida de Roses. Aquest matí representants de la delegació provincial de l’ONCE a Girona, han fet entrega de la reproducció d’aquest cupó a l’alcalde de Roses.
Cupó Roses

Cupó Roses

16/02/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’emissió d’aquest cupó especial forma part dels 6 cupons que l’ONCE dedicarà a ciutats gironines entre els propers 20 de febrer i 1 de març. Es tracta de cupons corresponents al sorteig diari (de dilluns a dijous) que es posen a la venda el mateix dia del sorteig. Durant el dia de venda circularan per tot l’Estat 50 sèries amb 100.000 cupons cadascuna, la qual cosa suposa un total de 5 milions de cupons amb la imatge de la ciutat corresponent.

gw-f88430f5f151826c81c22a24b771cf1bb89242cd


En el cas de Roses, la imatge que s’ha triat per donar a conèixer el municipi, correspon a una de les cales naturals més emblemàtiques del Parc Natural del Cap de Creus, la cala Rustella. La inclusió de Roses en aquesta campanya ha estat rebuda amb gran satisfacció pel consistori, atesa la repercussió i presència a tot l’Estat i, la important promoció que representarà per al municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document