El dia 6 de juny s'obren les inscripcions per als casals municipals d'estiu 2011

El Departament d’Esports, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Roses posarà en marxa el proper 6 de juny les inscripcions dels casals municipals d’estiu 2011, que enguany es realitzaran a través de la web municipal www.roses.cat. En el cas de les persones que gaudeixin d’algun descompte o bonificació, les inscripcions es realitzaran de manera presencial a les oficines del Pavelló Poliesportiu Municipal.
Casals Estiu 2011

Casals Estiu 2011

31/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els casals d’estiu de Roses estan adreçats a les famílies amb fills de 3 a 16 anys interessades a cercar una opció lúdica per a l’estiu que combini diversió, esport, formació i convivència. En funció de les edats i dels diferents tipus d’activitats, per a aquest estiu s’han programat els següents casals:

CASALET: casal de lleure, l’anomenat Casalet, adreçat a edats compreses entre els 3 i els 12 anys, treballa l’educació manual, motriu i participativa dels més petits.

CASAL ESPORTIU: el Casal Esportiu, que es fa per a nens i nenes de 7 a 14 anys, combina la pràctica d’esports tan variats com voleibol, bàsquet, futbol, handbol, tennis, piscina, windsurf o vela, entre d’altres.


ESTIU JOVE: ofereix un programa d’activitats (jocs de rol, acampades, excursions, tallers, jocs de platja, rutes en bici, etc.) dirigit a joves de 12 a 16 anys.

Alhora, per segon any consecutiu, la Piscina Municipal ampliarà la seva oferta bàsica oferint el campus Natació & English, un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants (edat, nivell...) que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. En aquest cas, les inscripcions es realitzen directament a la piscina.

El període d’inscripcions per participar en els casals del mes de juliol s’obrirà a la web municipal (www.roses.cat) del 6 al 10 de juny, mentre que els interessats en els torns d’agost ho podran fer del 14 al 17 de juny. En el cas dels usuaris amb dret a descomptes i/o bonificacions, les inscripcions es realitzaran al Pavelló Poliesportiu de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. 

Més informació:
SAC (Servei d’Atenció al Ciutadà)
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores
972 25 24 00
informació@roses.cat
Pl. Catalunya, 13

Pavelló Poliesportiu Municipal
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores
972 15 00 33
administracióesports@roses.cat
Ctra. Mas Oliva, s/n 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document