El Festival Síndrome de Moebius arriba a la seva vuitena edició

Aquest cap de setmana Roses acollirà per vuitè any consecutiu el Festival Síndrome de Moebius, malaltia que pertany al grup de les malalties anomenades rares per la seva baixa incidència en el total de la població. En l’edició d’enguany participaran nombroses escoles, clubs i entitats de la població, que oferiran gran varietat d’espectacles al Teatre Municipal.
gala moebius

gala moebius

PROGRAMA

PROGRAMA

09/10/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Com cada any, el Festival consistirà en una trobada entre famílies d’arreu de l’estat espanyol amb algun afectat per la síndrome de Moebius i el poble de Roses, en un acte benèfic que s’organitza en format d'espectacle. L’objectiu és la divulgació d'aquesta malaltia, que en molts casos no és ben diagnosticada, la qual cosa repercuteix en uns resultats nefastos per a les famílies. Els afectats, són persones amb coeficients d'intel·ligència normals que amb l'atenció necessària s'acaben desenvolupant com qualsevol persona, però que, de no ser així, poden acabar rebutjats per la societat uniforme d'avui en dia.

 

Entre dissabte i diumenge, tindran lloc al Teatre Municipal de Roses diverses actuacions a càrrec de nombroses escoles de dansa, clubs i cantants que han volgut participar en aquesta proposta. El festival compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i amb el suport de nombrosos establiments del municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document