El Grup de Teatre de Roses oferirà visites teatralitzades al Teatre Municipal de Roses

Coincidint amb la finalització dels treballs d’instal·lació dels equips escenotècnics del Teatre Municipal, els propers 23 i 24 de setembre tindran lloc dues jornades de portes obertes a l’equipament. L’encarregat de dirigir aquesta activitat serà el Grup de Teatre de Roses que, amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari, oferirà una sèrie de visites teatralitzades als visitants.
Teatre Municipal de Roses

Teatre Municipal de Roses

08/09/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres realitzades durant els darrers mesos al Teatre Municipal han consistit en la instal·lació dels equips escenotècnics necessaris, tals com la maquinària escènica (cortinatges i guies, sistema de contrapesats, motorització, carros de transport, etc), la il·luminació espectacular i de sala, i els equipaments d’àudio i vídeo.

Per celebrar-ho, i dins el programa d’activitats previstes pel Grup de Teatre de Roses per a la commemoració del 25è aniversari de la seva creació, els actors i actrius del grup teatral oferiran el cap de setmana del 23 i 24 de setembre, una sèrie de visites teatralitzades plenes de sorpreses, on es mostrarà com és el teatre per dins, els seus racons i com es prepara una representació teatral.

En total es realitzaran vuit sessions, amb una capacitat per a 25 persones per grup. Dissabte les visites tindran lloc a les 18, a les 19.30 i a les 21, mentre que diumenge es faran a les 11 i 12.30 del matí, i a les 18, 19.30 i 21 h de la tarda. Per participar, s’ha establert un preu simbòlic d’1 euro per persona.

La reserva de places es podrà fer del dilluns 18 fins al divendres 22 de setembre, directament al Teatre Municipal de Roses (de 17 a 20 h), o bé al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses (d’11 a 14 h).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document