El Grup de Teatre de Roses presenta Un matrimoni de Boston al TMR

El Grup de Teatre de Roses presentarà demà divendres Un matrimoni de Boston, comèdia del dramaturg nord-americà David Mamet, on es narra l’apassionada història d’amor entre dues dones en el Boston de finals del segle XIX. L’estrena tindrà lloc a les 22 h, al Teatre Municipal de Roses.
Un matrimoni de Boston

Un matrimoni de Boston

12/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

David Mamet (Illinois, 1947) és segurament l’autor teatral nord-americà més significatiu de les últimes generacions. A Un matrimoni de Boston (1999), ens parla de prejudicis, de moral, de bons i mals costums, d’amor i, sobretot, de complicitat. I ho fa utilitzant un gènere com és "l’alta comèdia", on dominen l’humor, la mordacitat, la intel·ligència i la corrosivitat. Tot i ser una comèdia "d’època", el resultat és una peça rabiosament contemporània.

El Grup de Teatre de Roses afronta amb aquesta representació un nou repte, després que l’any passat celebrés el seu 25è aniversari amb la posada en escena de la tragèdia d’Eurípides, Medea.

En aquesta ocasió, el pes de la representació recaurà sobre tres actrius de la companyia: Teresa Seseras, en el paper de l’Anna; Anna Vicens, interpretant la Claire, i Monserrat Sastre, donant vida al paper de la criada Catherine. L’espai escènic i la direcció estan a càrrec de l’Ignasi Tomàs, director de la formació des dels seus orígens.

El grup oferirà altres representacions d’aquesta obra el proper dissabte 14 de juliol (22 h), el dissabte 18 d’agost (22 h), i el diumenge 19 d’agost (20 h). Totes tindran lloc al Teatre Municipal de Roses. La venda d’entrades es realitza a les taquilles del mateix teatre, de dilluns a divendres de 19 a 21 h.

La trajectòria del Grup de Teatre de Roses ha portat la formació a ser considerada com un dels grups amateurs més importants del panorama teatral de les comarques gironines. Algun dels muntatges de més èxit han estat L’Avar i El malalt imaginari (Molière), Sis personatges a la cerca d’autor (Luigi Pirandello), Dissabte, diumenge i dilluns (Eduardo de Filippo), La terra es belluga (Emili Teixidor), Quan la ràdio parlava de Franco (Josep M. Bernet i Jornet), La filla del mar (Àngel Guimerà), La senyora de Sade (Mishima) o Invitació al somni (Lorca).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document