El millor jazz torna a Roses

El proper dissabte 4 d’agost, la Ciutadella de Roses (20 h), acollirà el XVIII Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses amb l’organització d’una vetllada musical de més de 5 hores de durada. Les actuacions de Joan Pau Cumellas, Andrea Motis & Joan Chamorro Grup, Aruán Ortiz i Melissa Sánchez & The Big Band, tornaran a portar els sons de blues, jazz i gospel al recinte monumental. Les entrades anticipades (10 €) ja estan a la venda a la Ciutadella, de 10 a 21 h.
Presentació Festival de Blues

Presentació Festival de Blues

30/07/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Ciutadella de Roses torna a esdevenir escenari del Festival de Blues de rosinc, després de l’aturada dels darrers anys. Tot i que l’estiu passat l’Ajuntament de Roses ja va fer un primer pas amb l’organització d’un concert de blues a la plaça del Teatre, no és fins enguany que el Festival de Blues, Jazz & Gospel de Roses es reprèn a l’escenari de la Ciutadella. La voluntat municipal és recuperar gradualment un dels esdeveniments culturals de referència de l’estiu rosinc, fins arribar al format original del festival, amb un gran cartell d’artistes a la Ciutadella, concerts complementaris de petit format a altres escenaris del municipi, i més nits d’actuacions.

En la presentació del Festival que han ofert aquest matí el regidor de Cultura, Marc Danés, i la cantant Melissa Sánchez, el regidor ha destacat aquesta voluntat per la recuperació del festival, "el qual situava Roses en el mapa jazzístic català, espanyol i europeu. Amb aquesta intenció -ha remarcat-, la proposta d’enguany aplega ja un cartell de gran qualitat, amb formacions de molta identitat i projecció, per anar establint una bona base que ens permeti créixer els propers anys. Tasca, aquesta, gens fàcil, atenent l’actual context de crisi econòmica i l’enorme oferta estival que aglutina la comarca".

Per la seva banda, la cantant rosinca Melissa Sánchez ha mostrat la seva "satisfacció per tornar a actuar a Roses abans d’iniciar el seu tour d’estiu per Suïssa, així com per la qualitat dels artistes que integren el cartell de la nit de dissabte". En la seva actuació a Roses, Melissa s’acompanyarà pel seu grup, "una big band integrada per 9 músics, 2 ballarins i 3 coristes, tots ells de gran solvència. Interpretem un repertori molt versàtil, amb música negra que va del soul al jazz, passa pel blues i el gospel".

La nit de dissabte s’iniciarà amb un concert de gospel gratuït que tindrà lloc a la plaça de les Botxes del passeig Marítim de la població, a càrrec d’Emmanuel Djob i el conjunt d’alumnes del taller de gospel que l’entitat Viumúsika organitza aquesta setmana a Roses. A continuació, els sons de jazz, blues i gospel es traslladaran a l’escenari de la Ciutadella amb les actuacions de Joan Pau Cumellas, Andrea Motis & Joan Chamorro Grup, Aruán Ortiz i Melissa Sánchez & The Big Band.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document