El Parc Infantil de Platja continua instal·lat a la platja de Santa Margarida fins a finals d’agost

Des del passat mes de juliol, la platja de Santa Margarida de Roses compta amb un nou espai lúdic i educatiu destinat a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys, el Parc Infantil de Platja. Aquest recinte, de 200 m2 de superfície, ofereix entreteniment i diversió tots els dies de la setmana, i romandrà obert durant tot el mes d’agost.
Parc Infantil de Platja

Parc Infantil de Platja

02/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Prop d’una trentena de nens han passat diàriament per les instal·lacions d’aquest parc infantil al llarg del mes de juliol. Majoritàriament, els usuaris són nens i nenes de nacionalitat francesa que es troben amb les seves famílies de vacances a la vila. Les activitats preferides pels petits són els jocs de gran format i els jocs per equips i, la majoria de nens que assisteixen al parc, repeteixen l’experiència.

El Parc Infantil de Platja té l’objectiu d’oferir una estona d’entreteniment i diversió, tant als nens i nenes del municipi, com als de les nombroses famílies de visitants que Roses rep durant la temporada d’estiu. El Parc, està situat a l’alçada de l’Hotel Marian a la platja de Santa Margarida, i funciona tots els dies de la setmana d’11 a 14 h, al matí, i de 15 a 18 h per la tarda.

Un equip de monitors són els encarregats de guiar les activitats i jocs, consistents en tallers educatius, jocs de taula, jocs esportius, infables, manualitats, etc. Per poder participar en aquestes activitats, cal que els nens vagin acompanyats del pare, mare o persona responsable, els quals han d’omplir una butlleta d’autorització. L’activitat és totalment gratuïta.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document