El passeig Marítim de Roses quedarà lliure de contenidors gràcies a la implantació d’illes soterrades

L’Ajuntament de Roses ha aprovat el projecte per a la instal·lació de diferents illes de contenidors soterrats en el tram del passeig Marítim que discorre dins del nucli de la població. L’objectiu és el de millorar tant el servei de recollida d’escombraries com la imatge estètica d’aquest espai, un dels de major atractiu i afluència de tot Roses.
12/08/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El projecte contempla la substitució dels actuals contenidors en superfície per un total de 72 contenidors soterrats, distribuïts en nou illes entre els carrers Lluís Companys (a tocar de l’Oficina de Turisme) i el Port Esportiu. Cadascuna d’aquestes illes disposarà de contenidors aptes per a residus orgànics, paper i cartró, vidre i envasos.

El nou sistema permetrà als usuaris dipositar les deixalles amb molta més comoditat que amb el sistema convencional. Els nous contenidors tindran una major capacitat que els actuals, la qual cosa permetrà també millorar el servei de recollida d’aquesta àrea que, atesa la seva gran dimensió, ha d’atendre una gran quantitat de població.

El projecte, pressupostat en 530.000 euros, està inclòs dins el Pla de Contenidors Soterrats de Roses (PCOR), que preveu la implantació gradual d’aquest sistema de recollida d’escombraries a tot el nucli del municipi, d’acord amb la seva població actual i potencial.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document