El PER ofereix un seminari sobre generació d’idees i un curs d’higiene alimentària

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitza per a les properes setmanes dues noves accions formatives, dins de la programació d’activitats i d’assessorament que aquest servei ofereix a aturats, treballadors, empresaris i nous emprenedors del municipi. Les propostes per a les properes setmanes són un seminari sobre generació d’idees i creació d’empeses i un curs de manipulador d’aliments.
05/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Seminari de Generació d’Idees i Creació d’Empreses, tindrà lloc el proper dimecres 11 de maig, a les 9h. L’activitat està dirigida a persones emprenedores que tinguin una idea de negoci a posar-la a marxa, a muntar el seu propi negoci. El seminari serà impartit per Sílvia Baena, tècnica de Creació d'Empreses de la Xarxa Inicia per la creació d'empreses del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Per assistir a l’acte cal contactar amb l’Àrea de Promoció de l’Ajuntament.

D’altra banda, el proper dilluns 9 de maig s'obren les inscripcions del curs de formació en higiene alimentària, dirigit a persones que estiguin treballant en el sector de l'alimentació en el comerç (carnisseries, xarcuteries, peixateries, congelats, supermercats, bodeques i llaminadures), o de la restauració col·lectiva (restaurants i bars, menjars preparats, gelateries, fleques i pastisseries).

Les classes per al sector de restauració col·lectiva s’impartiran l’1 de juny de 16 a 19 h (preu: 42 €), mentre que les d’alimentació en el comerç tindran lloc l’endemà, 2 de juny, de 15 a 17 h (36 h). Les inscripcions es podran realitzar del 9 al 20 de maig al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.

Totes les activitats es desenvoluparan a la Sala formació Àrea de Promoció Econòmica de Roses, al número 1 del carrer Madrid.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document