El PER programa jornades sobre emprenedors, rebaixes i reserves per a l’empresariat rosinc

L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de Roses (PER) organitza per al proper mes de maig tres jornades d’informació empresarial que tractaran les temàtiques referents a la nova llei de rebaixes, preus i reserves en els sectors hoteler i de la restauració i generació d’idees i creació d’empreses. Els seminaris estan oberts als empresaris de Roses i comarca.
Curs comerç mes de març

Curs comerç mes de març

30/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses continua treballant per la millora de la competitivitat i eficiència de l’empresariat rosinc, organitzant jornades d'interès i fomentant el treball amb xarxa amb les organitzacions econòmiques del municipi. Les immediates propostes organitzades per l’àrea de Promoció, conjuntament amb l’associació de comerciants de Roses (ACOR), són la realització de tres jornades que tindran lloc els dies 12, 20 i 26 de maig.

La primera de les activitats està adreçada als sectors de la restauració i de l’allotjament i centrarà la seva atenció entorn a preus i reserves, així com al foment de l’ús del català com a element de millora en l’àmbit comercial. Les xerrades aniran a càrrec de Josep Planas, responsable de dinamització lingüística del Centre de Normalització Lingüística de Girona, i de Vicenç Illa, dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitat i Empresa.

La segona xerrada (20 de maig), comptarà amb l’assistència de Joan Surós, cap de la Secció de Consum de l’Agència Catalana de Consum a Girona, que parlarà sobre tot allò que cal saber de la nova llei de rebaixes.

Per últim, el 26 de maig tindrà lloc un seminari adreçat a nous emprenedors on, Sílvia Baena, tècnica del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, parlarà sobre generació d’idees i creació d’empreses.

Les jornades s’emmarquen dins del programa informatiu i de formació impulsat per l’anomenat PER (Promoció Econòmica de Roses), servei de nova creació impulsat per l’Ajuntament de Roses amb l’objectiu d’impulsar la millora de la competitivitat i eficiència de les empreses rosinques ja existents, així com de promoure la creació de noves empreses al municipi i millorar-ne l’ocupabilitat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document