El Port de Roses acull demostracions d’embarcacions de Zodiac

Del 7 al 9 d'abril, Zodiac organitza a la seva fàbrica de Roses un seminari dirigit als principals comercials i distribuïdors dels sectors militar i professional. Amb motiu d’aquest esdeveniment, l’empresa realitza demostracions de les seves noves embarcacions des del Port de Roses, fet que serveix per donar a conèixer l’equipament entre professionals arribats d’arreu del món.
embarcacions

embarcacions

29/03/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant tres dies es donaran cita a Roses els principals comercials i distribuïdors dels sectors militar i professional d’Europa, tot i que també es preveu l’assistència de participants dels Estats Units, Canadà, Japó, Singapur, Aràbia Saudita, Colòmbia o Brasil. Durant el seminari es presentarà la planta rosinca de l’empresa Zodiac, plataforma europea del sector que serveix de base per a la integració dels productes de la marca, així com per mantenir la fabricació a Europa i ser a prop de l'Orient Mitjà i d'Àsia.

El segon punt fort del seminari serà la presentació de les noves gammes d’embarcacions inflables i semirígides de la firma, activitats que tindran lloc al Port Esportiu de Roses, on els participants es desplaçaran al llarg dels tres dies que durarà el seminari, per provar sis nous models d’embarcacions.

Des de l’Ajuntament i el Port Esportiu, es valora molt positivament la realització d’aquests tipus d’esdeveniments a la població, ja que possibiliten donar a conèixer tota la potencialitat de la badia i de les instal·lacions nàutiques rosinques, entre un públic professional i de gran pes en el sector.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document