El port de Roses es promociona a la fira de creuers Seatrade Med

Entre el 30 de novembre i 2 de desembre, l’estand de la Generalitat de Catalunya promourà els ports de Roses i Palamós a la fira de creuers Seatrade Med, que se celebrarà a Canes (França). L’assistència en aquest esdeveniment és una de les accions incloses en els acords signats recentment per Ports de la Generalitat, els ajuntaments de Roses i Palamós, les cambres de comerç de Girona i Palamós i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb l’objectiu de promoure l’activitat de creuers a Palamós i a Roses.
26/11/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els experts del sector creuerístic preveuen que l’activitat de creuers encara ha de créixer arreu del món, però especialment a la zona Mediterrània. En aquest escenari, Ports de la Generalitat, ha signat aquest any un acord amb l’Ajuntament de Palamós, la Cambra de Comerç de Palamós i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per potenciar el tràfic de passatgers al port de Palamós i consolidar-hi les línies existents, fidelitzant les companyies i captant-ne de noves. Així mateix, Ports de la Generalitat, enguany, ha signat un altre acord amb l’Ajuntament de Roses, la Cambra de Comerç de Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb l’objectiu d’impulsar l’activitat de creuers al port de Roses.

Una de les accions emmarcada en aquests dos acords institucionals ha estat la promoció dels ports de Palamós i Roses en jornades, congressos i fòrums internacionals del mercat creuerístic com ara la Seatrade Med. Es tracta de la fira que s’ha posicionat com a referent del sector de creuers a la Mediterrània, on assisteixen els ports de l’arc mediterrani que reben tràfic de creuers, les principals companyies navilieres del món, els operadors turístics i els agents de serveis del sector.

L’Administració catalana, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa a la Seatrade Med amb un estand propi, en què col·laboren les institucions signants dels dos acords per promoure els creuers a Palamós i a Roses. En aquest esdeveniment europeu els representants d’aquestes institucions organitzaran actes i trobades amb empreses i agents de la indústria creuerística per donar a conèixer els ports, les instal·lacions, els serveis i les noves activitats per als turistes de creuer.

Per altra banda, Ports de la Generalitat és membre de l’associació Medcruise que impulsa els ports de la zona mediterrània que reben tràfic creuers, amb la creació de noves rutes i la formulació de polítiques comunes entre els seus associats, entre d’altres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document