El Port de Roses estrena nou web

Des d’aquesta mateixa setmana el Port Esportiu de Roses estrena un nou web informatiu (www.portroses.com), un espai que apropa l’activitat del Port als seus usuaris i ofereix al visitant la possibilitat de descobrir les instal·lacions, oferta i serveis de què disposa l’equipament. A més de la informació sobre el propi Port, el web també aporta altres temàtiques d’interès per als navegants, com una guia detallada de les platges del municipi, notícies, informació mediambiental, meteorologia i estat del mar, o enllaços i telèfons d’interès.
Web Port de Roses

Web Port de Roses

20/07/2011 00:00 -   Departament de Comunicaicó i Premsa  

El nou web ja està disponible en català i castellà, i es preveu que en els propers dies ho estigui també en anglès, francès i alemany. Dinàmic i de fàcil consulta, inclou tota la informació relacionada amb les instal·lacions i serveis que ofereix el Port: des de les seves tarifes i taxes, al plànol detallat, o a la informació sobre l’escola de vela, serveis als amarratges, aparcaments, serveis sanitaris i de vigilància, o ofertes de restauració. La seva actualització serà continuada, per tal d’incloure qualsevol variació o novetat de les activitats que s’hi realitzen al Port.

Una important millora del web és la incorporació d’un espai destinat a documentació, el qual permet agilitzar la gestió de normatives, impresos i tramitacions amb els usuaris, estalviant-los així els desplaçaments fins a les oficines del Port. Així mateix, l’espai de preguntes freqüents, respon d’una manera ràpida i entenedora les qüestions que els usuaris es plantegen més habitualment.

Un taulell d’anuncis permet la publicació d’ofertes i demandes d’amarraments i de mercat d’ocasió, mentre que la secció del temps ofereix la predicció meteorològica dels propers dies. Finalment, entre les novetats d’aquest nou web, es troba la incorporació de la secció de medi ambient amb una descripció detallada de les accions que es porten a terme des del Port, una galeria d’espectaculars imatges i una visita virtual a través de fotografies 360º, que permet a l’usuari endinsar-se a les instal·lacions del Port de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document