El prestigiós guitarrista Manuel Barrueco enceta la programació de la Festa Major

El proper dimecres 9 d’agost, el prestigiós guitarrista Manuel Barrueco oferirà un concert al Teatre Municipal de Roses, dins de la programació que l’Ajuntament de Roses ha preparat per a la Festa Major d’enguany, que tindrà lloc del 9 al 15 d’agost.
Concerts Ciutadella

Concerts Ciutadella

07/08/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Manuel Barrueco va començar a tocar la guitarra a l’edat de vuit anys i va assistir a les classes del Conservatori Esteban Salas de la seva ciutat natal, Santiago de Cuba. L’any 1967 va emigrar amb la seva família als Estats Units, i va completar els seus estudis superiors al Conservatori de Peabody.

Està reconegut internacionalment com un dels guitarristes més destacats del moment. Cada temporada, les seves gires internacionals l’han portat a les sales més importants del món. Recentment ha actuat a Nova York, Los Angeles, Chicago, Londres, Munich, Madrid, Barcelona, Milán, Roma, Copenhague, Atenas, Seúl, Taipei, Singapur i Hong Kong i ha finalitzat la seva novena gira pel Japó.

Durant la seva actuació a Roses, Barrueco actuarà conjuntament amb el Cuarteto Latinoamericano, el qual desenvolupa un paper fonamental en la formació d’instrumentistes de corda a Mèxic i als Estats Units.El quartet ofereix regularment classes magistrals i conferències sobre música en les principals universitats d’Estats Units i Canadà, i porta més de vint anys de trajectòria portant els sons de la música de càmera d’Amèrica Llatina als més prestigiosos escenaris internacionals.

En la seva actuació a Roses, Barrueco i el quartet oferiran una actuació conjunta amb creacions de Carlos Guastavino, Silvestre Revueltas, Roberto Sierra, Michael Daugherty i Astor Piazzolla.

Important: Tot i que el concert estava previst inicialment a la Ciutadella de Roses, finalment es realitzarà al Teatre Municipal, a les 10 de la nit.  El preu del concert és de 15 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document