El projecte de la nova llar d’infants de Roses, en marxa

L’Ajuntament ha delimitat els requisits que ha de complir el nou equipament, el qual s’ha de projectar per a una capacitat inicial d’una setantena de places.
24/02/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Ajuntament de Roses ha adjudicat aquesta setmana al despatx d’arquitectes Villasís i Associats la redacció del projecte de construcció de la segona llar d’infants de la població. Els adjudicataris disposaran a partir d’ara d’un termini de 2 mesos per fer entrega del projecte encarregat.

La nova Llar d’Infants es construirà a l’interior del pati del CEIP Vicens Vives i consistirà en una edificació en planta baixa que es preveu tingui unes dimensions aproximades d’uns 600 m2. L’Ajuntament ha delimitat els requisits que ha de complir el nou equipament, el qual s’ha de projectar per a una capacitat inicial d’una setantena de places.

La segona llar d’infants de Roses comptarà amb tres aules i els seus serveis annexes (dormitoris, sales de canvi i lavabos), corresponents als cursos de P0, P1 i P2. L’edifici també ha d’incloure una gran sala polivalent apta per a la realització d’activitats com menjador o psicomotricitat, un ampli porxo, un despatx, una sala per al personal, un magatzem i les sales de maquinària i neteja.

A més de la construcció del nou edifici, el projecte haurà de tenir en compte la urbanització del pati polivalent per a ús propi de la llar, amb la creació d’una zona de jocs infantils i un altre espai arbrat amb zones de sorral. Per últim, es projectarà l’ampliació i reordenació del pati del Vicens Vives, el qual veurà compensada la pèrdua d’espai originada per la llar amb uns terrenys adjacents a l’escola.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document