El restaurant Els Brancs, guardonat pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha lliurat els Premis Empordà 2013 amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca. El premi Sirena. atorgat a aquella persona o entitat que ha destacat pel foment de la projecció exterior de la comarca, ha recaigut en la present edició en el restaurant Els Brancs, de Roses.
Premiats

Premiats

03/05/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El premi Sirena es dóna a aquella persona o entitat que ha destacat pel foment de la projecció exterior de la comarca. En aquesta ocasió s'ha guardonat el restaurants Els Brancs, de Roses.

Situat a la terrassa de l’hotel Vistabella, el restaurant Els Brancs ofereix cuina creativa d’inspiració catalana, complementada per una selecció de vins amb una carta que inclou unes 300 referències. Ofereix cuina d’autor i amb molta presència del producte estel·lar del país on s’ubica, el peix, des d’un dels espais on es poden observar les millors postes de sol de la badia de Roses.

El restaurant Els Brancs ha estat guardonat aquest any amb la primera estrella Michelin. El seu xef de cuina és el jove granadí Javier Cabrera, amb experiència en establiments de la categoria d’El Bulli i del Celler de Can Roca. Disposa d’un equip d’unes 25 persones, entre la cuina i la sala que combina la riquesa gastronòmica amb originalitat i passió.

La resta de guardonats en la vintena edició dels Premis Empordà s’han concedit a les següents persones i entitats:

- Premi Pastor, a la persona o entitat que ha destacat per potenciar algun aspecte econòmic o social de la comarca, s'ha atorgat al secretari general de l’associació FERRMED, Joan Amorós, per la seva tasca perquè la Unió Europea hagi fet una aposta pel corredor ferroviari del Mediterrani. 

- Premi Indiketa, a la  persona o entitat que ha destacat per la divulgació i manteniment de les arrels pròpies de la comarca i de les tradicions en tots els seus àmbits i expressions, ha recaigut sobre la poetessa figuerenca Carme Pagès.

- Pemi Tramuntana, a la persona o entitat que ha sobresortit en la conservació del medi natural, ha recaigut en les Agrupacions de Defensa Forestal de l’Alt Empordà.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document