El servei de rehabilitació arribarà a Roses aquest estiu

El darrer Consell Social celebrat a l’Hospital de Figueres, del qual l’Ajuntament de Roses en forma part, va informar de l’adjudicació que el Servei Català de Salut ha atorgat a l’empresa FisioGirona per a la gestió i administració del servei de rehabilitació ambulatòria al municipi de Roses.
12/04/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Departament de Sanitat del consistori rosinc ha iniciat converses amb l’empresa adjudicatària, la qual ha informat de l’intenció d’iniciar el servei de rehabilitació a la població a partir dels propers mesos de juny o juliol, un cop finalitzats els treballs de condicionament dels locals on tenen previst ubicar el centre.

Tot i que el procés de primeres consultes i diagnosi dels malalts continuarà realitzant-se pels traumatòlegs i els equips mèdics de l’Hospital de Figueres, s’està treballant perquè aquests enviïn els informes dels pacients al centre de rehabilitació rosinc on es duran a terme les sessions de tractament i rehabilitació, evitant així desplaçaments innecessaris.

La implantació d’aquest nou servei –que es preveu comenci a funcionar amb horari de matins- es realitzarà per fases, en funció de les necessitats que es vagin detectant a l’Àrea Bàsica de Salut de Roses.

Tot i així, els adjudicataris tenen previst dotar el centre de tot l’equip professional i tècnic necessari fins arribar a atendre el 99% dels pacients, mentre que només els casos de màxima complexitat serien derivats a l’Hospital. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document