El Suquet de Peix, plat protagonista de 23 restaurants rosincs durant el mes de juny

Un total de 23 restaurants rosincs s’han adherit enguany a la celebració de les jornades gastronòmiques dedicades al plat per excel·lència de la cuina rosinca: el Suquet de Peix. La campanya és una de les accions impulsades des de l’Ajuntament de Roses per potenciar el paper de la gastronomia com un important valor afegit que complementa l’oferta turística del municipi.
Cartell Suquet de Peix 2006

Cartell Suquet de Peix 2006

Preparació Suquet Restaurant La Gua-Gua

Preparació Suquet Restaurant La Gua-Gua

26/05/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la celebració d’aquestes jornades gastronòmiques es volen difondre els trets més significatius de la cuina rosinca, estretament vinculada al món de la pesca i a les tradicions marineres. De fet, la recepta del Suquet de Peix, basada en una combinació de peix i patates, va néixer dels pescadors de la vila que la cuinaven a les cales i a les llars de la població.

El suquet de peix ha esdevingut, amb el pas del temps, l’exponent més representatiu de la cuina de Roses.  És un plat present a les cartes de nombrosos restaurants de la vila al llarg de tot l’any, i àpat indiscutible en la celebració de festes populars.
gw-e3f099e1fd70293676492aff9e9f23abdd616cbd

Per tal de donar la màxima difusió a les jornades, l’Ajuntament ha engegat una campanya publicitària a diversos mitjans de comunicació i ha confeccionat material informatiu divers, com són l’edició de cartells, portamenús i 40.000 llibrets promocionals, on figuren els menús dels restaurants adherits a la campanya.

Els restaurants adherits a la campanya del Suquet de Peix de Roses d’enguany són: Almadrava Park, Roc-Fort, Can Massana, Castell Alt Empordà, La Gallega de Roses, El Jabalí, Hotel Novel Risech, Sodemar, Mar y Sol, La Gua-Gua, L’Església, L’Entrecot, El Trull, La Cala, El Garum, Las III Caravelas, del Moll, Mas Lledoner, El Racó, Canyelles Platja, Boga-Boga, Bitàkora i El Mirador.

Per consultar els menús i preus dels restaurants adherits, cliqueu el document adjunt.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document