El Teatre Municipal de Roses acull la representació de La Ronda

El proper dissabte 17 de novembre, la companyia figuerenca La Funcional Teatre oferirà al Teatre Municipal de Roses la representació de l’obra “La Ronda”. Aquesta és una proposta diferent a les presentades fins ara per la companyia, on, a més del component teatral, s’incorpora també un important contingut audiovisual, musical, i de dansa/teatre.
La Ronda

La Ronda

13/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’obra original, escrita l’any 1900, és una de les peces mestres d’Arthur Schnitzler. Fins l’any 1921 no es representà per primera vegada, i va anar seguida d’un gran escàndol i acusada davant dels tribunals per atemptar contra l’ordre públic i d’obscenitat. Davant aquests fets, Shnitzler retirà la peça, i no fou fins l’any 1981 quan es tornà a veure sobre els escenaris.

Composada per deu diàlegs, "La Ronda" posa en escena a cinc homes i cinc dones de diverses condicions socials que, a partir dels seus encontres, s’agraden, se sedueixen i se separen. El marc històric és la Viena de la "Belle Epoque", una societat al cim de la seva glòria però a punt també per iniciar la seva decadència.

L’espectacle de La Funcional trasllada l’obra a l’actualitat i al nostre entorn, amb la voluntat de potenciar la vigència del text. Al llarg de la representació, l’espectador assisteix a una mena de passarel·la de sentiments, desitjos, hipocresies, debilitats, inhibicions i màscares on, en algun moment, es pot reconèixer.

La representació de l’obra a Roses tindrà lloc el proper dissabte 17 de novembre, a les 22 h. La venda anticipada d’entrades tindrà lloc a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses durant la setmana prèvia a la funció, amb horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h. El mateix dia, es podran adquirir a les taquilles del Teatre Municipal. El preu de l’entrada és de 10 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document