El Teatre Municipal de Roses es transformarà en un Túnel del Terror per celebrar “La Nit dels Morts”

La nit del dia 31, el Teatre Municipal de Roses acollirà la festa de “La Nit dels Morts” organitzada per l'Embranzida Jove, So Roses i el Club de Rol Poderes Oscuros, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses. La instal·lació d’un túnel del terror, una castanyada popular, concerts i un concurs de carbasses, ompliran la programació d’aquesta nit.
carbassa

carbassa

31/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La festa s’iniciarà a partir de les 20 h amb una castanyada a l’exterior del teatre. Una hora més tard, el Túnel del Terror instal·lat al teatre obrirà les seves portes i, a partir de les deu de la nit, els grups Carwil, Olvido i Rockzilla, posaran música a la festa.

Els organitzadors han programat per a la mateixa nit un concurs de carbasses. Els participants podran entregar les seves creacions de 20 a 23 h al teatre, on restaran exposades perquè tots els assistents a la festa puguin emetre els seus vots. La votació es farà col·locant una espelma -que lliurarà l’organització- al costat de la carbassa escollida. A les onze de la nit, es farà el recompte d’espelmes i es proclamarà la carbassa guanyadora, el creador de la qual rebrà un regal sorpresa relacionat amb la Nit dels Morts.

L’entrada a tots els actes és gratuïta i, tot i no ser obligatori, es prega a tothom que assisteixi disfressat d’alguna cosa relacionada amb el terror. L’activitat s’organitza sota el lema de: "Combat la Crisi Quedant-te a Roses (CCQR)".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document