El TMR acull una mostra sobre 10 anys de Premis d’Arquitectura a Girona

El vestíbul del Teatre Municipal de Roses acull des del passat divendres i fins al proper 30 d’octubre l’exposició “10 anys de Premis d’Arquitectura a Girona”, mostra que recull les obres presentades a aquesta convocatòria en el transcurs de 10 anys.
Exposició Col·legi Arquitectes

Exposició Col·legi Arquitectes

22/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’exposició pretén redescobrir o recordar totes aquelles obres que molt sovint ja no es tenen presents o que, simplement, se’n desconeix la seva existència, la seva ubicació o, fins i tot, que alguna vegada han estat guardonades amb algun reconeixement.

El recull d’obres porta al visitant a recórrer el territori de tota la província, com un viatge pels diferents pobles i ciutats que la componen. Per aquesta raó, l’exposició s’ha basat en el format postal, com a mostra de cada ciutat, com un record de cada localització per poder enviar a algun conegut.

Paral·lelament, s’ha creat la pàgina web
www.premisarquitectura.netque permet veure d’una forma àgil i ràpida el contingut complet de totes les obres presentades. Estructurada com una base de dades, permet cercar totes les obres per diferents camps de recerca i, un cop seleccionades, imprimir una fitxa de cada una per crear una guia o ruta personalitzada de les obres que vol visitar.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, convocats per primera vegada l’any 1997, responen a la voluntat de valorar i divulgar la bona arquitectura produïda dins l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document