El TMR inicia la temporada de tardor amb el muntatge Coral Romput

El proper diumenge 12 d’octubre, el Teatre Municipal de Roses iniciarà la nova temporada de tardor-hivern 2008 amb la representació de l’obra Coral Romput, muntatge dirigit per Joan Ollé, amb el qual proposa al públic l’aproximació a una de les obres cabdals del poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Les entrades (15 €), ja estan a la venda a les taquilles del mateix teatre.
coral romput

coral romput

07/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Coral Romput és un poema de Vicent Andrés Estellés, considerat un dels millors poetes de la literatura catalana. Fa uns anys Ovidi Montllor va "descobrir" aquesta obra al gran públic, mitjançant un disc emblemàtic (en col·laboració amb Toti Soler) i amb una sèrie de recitals arreu de Catalunya. L’any passat, el Centre d’Arts Escèniques El Canal Salt/Girona va fer el muntatge teatral que diumenge arribarà a Roses.

La representació, on participen nou actors i dos músics, fa que l’espectador s’apropi a l’obra del poeta valencià des d’una perspectiva contemporània. Es tracta d’un muntatge teatral de luxe i d’altíssima qualitat, per a un text que s’ho mereix.

Direcció: Joan Ollé

Intèrprets: Joan Anguera, Pere Arquillué, Montserrat Carulla, Eduard Farelo, Josep Maria Domènech, Isabel Aymerich, Núria Borràs, Nil Colomer i Marta Raure

Músics: Toti Soler, Lluís Cartes

Representació: diumenge, 12 d’octubre, a les 19 h
Entrada: 15 euros
Venda i reserva d’entrades a les oficines del Teatre Municipal
Matins: De dilluns a divendres de 10 a 14 h
Tardes: Divendres 10 i dissabte 11, de 18 a 20. Diumenge 12, dues hores abans de la funció.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document