El TMR porta a Roses el concert espectacle Em dic Erik Satie

El proper dissabte 10 de març, el Teatre Municipal de Roses acollirà la representació de l’obra Em dic Erik Satie, com tothom. Es tracta d’un concert espectacle que copsa l’esperit i la curiosa personalitat del compositor francès Erik Satie a través del seu llegat musical i dels seus escrits, passats pel sedàs del cabaret parisenc.
erik satie

erik satie

08/03/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els textos, tots del propi Satie, estan extrets dels llibres "Memòries d’un amnèsic" i "Quaderns d’un mamífer", recopilacions d’escrits del compositor francès plens de comicitat i ironia. Tota la música està especialment arranjada per al conjunt instrumental Per QuattroCelli (quartet de violoncels), que dóna un equilibri sonor i un color molt interessant a aquest tipus de música.

Dirigida per Quim Lecina, la representació esdevé un concert especial que apropa el públic a l’esperit d’un artista que manifestava que "havia arribat molt jove al món en un temps molt vell".

Les entrades estan a la venda al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, 12, 2a planta), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. També es poden adquirir a les taquilles del Teatre Municipal els dijous i divendres previs a l’espectacle, de 17 a 20 h. El preu de l’entrada és de 10 euros (entrades numerades).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document