El TMR porta El mètode Grönholm a Roses

El proper divendres 27 d’octubre, el Teatre Municipal de Roses acollirà el muntatge de l’obra El mètode Grönholm, de Jordi Galceran. El bon ritme en la venda d’entrades (15 euros) fa preveure un nou ple absolut després de l’èxit assolit per Lorca eran Todos el passat setembre.
Mètode

Mètode

19/10/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El mètode Grönholm arriba a Roses avalada per l’èxit de públic aconseguit a Barcelona, on l’obra emprèn la seva tercera temporada. Interpretada per un quartet de luxe (Boixaderas, Soler, Batalla i Díaz), explica la història de quatre candidats -tres homes i una dona- que es presenten a la fase final d'unes proves gens convencionals que ha organitzat una important multinacional per triar un alt executiu.A què estan disposats a renunciar per aconseguir la feina? Fins on arriba el seu esforç i la seva lluita per obtenir el lloc de treball somiat? Quins són els límits morals de l'actuació dels quatre candidats? El joc entre els aspirants esdevé també un combat de sentiments, ambicions i enveges, sempre en els límits entre la realitat i la ficció, entre la veritat i la mentida.

Jordi Galceran ens proposa una divertida i estimulant radiografia de les tensions i els conflictes del món laboral, que és també un retrat àcid i punyent de les lluites de poder, de la competitivitat ferotge, del
"salvi's qui pugui" que impera en la nostra societat contemporània
.

Mètode Grönholm Teatre Municipal de Roses
Divendres, 27 d’octubre de 2006
22 h

Venda d’entrades:
Ajuntament de Roses
Departament de Cultura
Preu: 15 euros

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document