El vaixell Íbero de l’Obra Social “La Caixa”, visita el Port de Roses

L’Íbero és un vaixell dotat d’equipament per a activitats de rescat, clínica, recuperació d’animals i estudi d’ecosistemes marins. Des del passat dia 1 d’octubre i fins al proper divendres 5, aquesta embarcació es troba al Port de Roses, des d’on s’ofereix participar als escolars de la població en una aula educativa de sensibilització a favor del mar.
L'Íbero

L'Íbero

02/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En la seva ruta pel litoral peninsular i per les illes, l’Íbero duu a terme campanyes de rescat i l’estudi en el mar sobre els grups zoològics i botànics i els ecosistemes de més vulnerabilitat. Paral·lelament, en les seves estades a port, el vaixell presenta una activitat educativa adreçada a grups escolars, per fomentar els valors de respecte envers els recursos marins tant en el seu vessant ecològic (ecosistemes, espècies) com en el socioeconòmic (sostenibilitat).

Les activitats en què estan participant aquests dies els escolars rosincs es desenvolupen amb mitjans audiovisuals que mostren les espècies i ecosistemes més fràgils de cada zona, descrivint el seu estat i les propostes de conservació. Els tallers es complementen amb la visita a l'Íbero, on es mostra els diferents equipaments de què disposa el vaixell i les tecnologies utilitzades en les accions de conservació.

 

L’Íbero continuarà el seu recorregut pel litoral visitant els ports de Palamós, Arenys de Mar, Badalona, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Cambrils, l’Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document