Els alumnes del curs de restauració de Roses visiten el Celler de Can Roca

Els estudiants que participen en el curs de restauració organitzat per l’Àrea de Joventut de Roses van visitar recentment el restaurant El Celler de Can Roca. Durant la visita van poder conèixer de primera mà, el treball que s’hi fa i la filosofia d’un dels establiments més reconeguts del món de la restauració actual.
Visita Celler Can Roca

Visita Celler Can Roca

27/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El curs de restauració iniciat al Centre d’Activitats de Roses (CAR) el passat mes de gener, està pensat per oferir una sortida professional a aquells joves que opten per deixar els estudis i es volen fer un camí dins el món laboral. Compta amb una quinzena de participants i ha estat dissenyat per omplir l’actual buit existent en l’educació d’auxiliars de cuina, cambrers i d’altres feines relacionades amb aquest sector.

Amb aquest objectiu, els estudiants reben formació teòrica i pràctica sobre les tasques d’ajudant de cuina i de sala, el protocol de servei al client o l’organització en el treball. A més, participen en tallers, treballs de camp i sortides complementàries, com la realitzada aquest mes de maig al Celler de Can Roca.

L’altre gran objectiu que s’espera cobrir amb aquesta activitat és oferir a l’empresariat una borsa de nous professionals ben formats, que permeti millorar la qualitat dels serveis relacionats amb la restauració i el turisme i contribueixi a donar una millor imatge del sector.

El curs és totalment gratuït i està subvencionat per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document