Els casals d’estiu a Roses comptabilitzen més de 500 participants en la primera setmana de preinscripcions

En només una setmana, el nombre de preinscripcions tramitades a Roses per participar en els diferents casals d’estiu organitzats pel consistori han ascendit a un total de 543. Les famílies amb fills de 3 a 16 anys interessades a cercar una opció lúdica per a l’estiu que combini diversió, esport, formació i convivència, poden apuntar-se al SAC de l’Ajuntament fins al proper dijous 20 de maig. D’altra banda, la Piscina Municipal ha obert també aquesta setmana les inscripcions a l’activitat més nova del programa d’enguany, el campus “Natació & english”.
Casals esportius

Casals esportius

18/05/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La forta demanda de places de casals que cada estiu s’origina a Roses ha fet que l’Ajuntament hagi concentrat esforços per atendre totes les sol·licituds i adaptar-se als horaris i a les necessitats que les famílies del municipi han d’atendre per conciliar la vida laboral i familiar durant aquest període, de gran activitat a la població. Amb aquest objectiu, el consistori ha ampliat gradualment el nombre de places ofertades durant els darrers estius, oferta que es mantindrà enguany per poder atendre tota la demanda existent.

Els diferents torns d’aquests casals tindran lloc al llarg dels mesos de juliol i agost, amb horaris de matí i tarda i servei de menjador. Fins al moment, s’han apuntat al Casal de Lleure, l’anomenat "casalet" adreçat a edats compreses entre els 3 i els 12 anys, un total de 197 infants. 284 preinscripcions ha comptabilitzat el Casal Esportiu que es realitza per a nens i nenes de 7 a 14 anys i que combina la pràctica d’esports tan variats com voleibol, bàsquet, futbol, handbol, tennis, piscina, windsurf o vela, entre d’altres. L’Estiu Jove que té lloc al CAR i ofereix un programa d’activitats (jocs de rol, acampades, excursions, tallers, jocs de platja, rutes en bici, etc ) a joves de 12 a 16 anys, compta amb 62 sol·licituds.

 

Com a novetat, aquest estiu la Piscina Municipal de Roses ampliarà encara més aquesta oferta amb l’organització de l’anomenat campus "Natació & english", un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants (edat, nivell...) que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. En total hi ha 40 places per a nens i nenes d’educació primària, és a dir dels 6 (alumnes que cursin 1r curs) fins als 12 anys (alumnes que cursin sisè curs). Les activitats tindran lloc de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30h. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document