Els centres d’ensenyament de Roses es posen a punt per al nou curs escolar

El departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses està portant a terme durant les darreres setmanes diferents obres de condicionament i millora a les escoles públiques del municipi, Les inversions realitzades en aquesta fase de millores ha pujat a un total de 111.000 €.
CEIP Jaume Vicens Vives

CEIP Jaume Vicens Vives

23/08/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La principal de les inversions realitzades aquest estiu serà la remodelació de la pista poliesportiva del CEIP Jaume Vicens Vives, amb un pressupost de prop de 50.000 euros, que des de la creació del centre, ara fa uns vint-i-cinc anys, no havia estat mai reformada.

Les obres consisteixen en la nova pavimentació de formigó de tot l’espai, i es marcaran les línies de joc que inclouen tres pistes de bàsquet (transversals), un camp de futbol sala i un camp de volei (longitudinals). Amb aquesta millora la instal·lació també reunirà les condicions necessàries per donar suport a les activitats de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

Entre les tasques de manteniment a la resta de centres es troben les tasques de pintura general realitzades tant al CEIP Narcís Monturiol, com al CEIP Els Grecs. En aquest mateix centre també s’han portat a terme reparacions vàries en fusteria d’alumini i s’ha instal·lat una porta corredissa al gimnàs i una altra per sectoritzar el pati.

Al CEIP Jaume Vicens Vives s’han realitzat les obres de tancament del menjador necessàries per donar compliment a la normativa sanitària, s’han instal·lat armaris a la cuina i radiadors al nou espai de mediateca.

Per últim, a la Llar d’Infants Municipal s’han instal·lat finestres corredisses d’alumini i s’ha adquirit nou mobiliari per al curs de P-1.

La brigada municipal ha realitzat també petites tasques de condicionament als patis de les escoles, com la reposició dels sorrals, la reparació de terres o l’adequació d’embornals per evitar inundacions en cas de fortes pluges.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document