Els ciutadans de Roses podran fer tramitacions de Trànsit directament a l’Ajuntament

El ple de l’Ajuntament de Roses celebrat ahir, va aprovar un conveni amb la Prefectura de Trànsit consistent en l’establiment d’un sistema de mútua col·laboració administrativa i d’intercanvi d’informació. L’objectiu, és agilitzar tramitacions i evitar molèsties i desplaçaments als ciutadans, que a partir d’ara podran realitzar tràmits propis de la Prefectura de Trànsit, directament a Roses.
Les tramitacions es faran al Servei d'Atenció al Ciutadà

Les tramitacions es faran al Servei d'Atenció al Ciutadà

30/05/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la posada en marxa d’aquest nou sistema, els ciutadans de Roses ja no s’hauran de desplaçar fins a la ciutat de Girona per actualitzar les dades domiciliàries dels seus permissos de conducció o de circulació. A partir d’ara, només caldrà omplir una fitxa en el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, en el mateix moment en què es tramiti el canvi d’empadronament.

Aquesta serà l’única gestió que l’usuari haurà de realitzar, ja que, durant els dies següents serà el propi Ajuntament l’encarregat de comunicar les variacions als serveis de Trànsit, per tal que aquestes quedin anotades en els corresponents registres. En aquells casos en què sigui necessari el canvi de documentació, com és el cas del permís de circulació, Trànsit expedirà el nou document actualitzat, que serà tramès directament al domicili del sol·licitant.

El conveni aprovat estipula també altres vies de col·laboració entre les dues institucions, com la comunicació mensual mútua d’altes, baixes i variacions de dades. D’aquesta manera es disposarà d’uns censos de vehicles i conductors unitaris i permanentment actualitzats, que permetrà millorar aspectes com la gestió de l’impost de circulació i evitar errors.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document