Els contes de Pere Calders transformats en cançons

El proper divendres 8 de març (21 h), la cantant Judit Neddermann oferirà al Teatre Municipal de Roses “Cançons de la veritat oculta”, homenatge musicat a Pere Calders, creat el passant any per commemorar el centenari del naixement de l’escriptor. Les entrades ja són a la venda ( 15 €), a les oficines del Teatre Municipal (dilluns a divendres, de 10 a 14 h).
Judit Nedderman

Judit Nedderman

06/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Pere Calders fou un dels grans escriptors del segle XX. El seus contes, amb els peus en la quotidianitat però enlairant-se sempre cap a l’inesperat, han despertat la imaginació de moltes generacions. L’any passat, centenari del seu naixement, un grup d’autors de la nova escena independent catalana es reuneixen per homenatjar l’escriptor, transformant els seus contes en cançons fetes a mida per a la cantant Judit Nedderman.

"Cançons de la veritat oculta" ens remet a una de les obres més representatives del literat barceloní, "Cròniques de la veritat oculta". L’espectacle ha estat ideat com una aventura de directe on es recullen peces inspirades en les narracions més emblemàtiques de Calders. Escrites per alguns dels noms més rellevants de l’actual escena musical: Vicky de Clascà (Bikimel), Jordi Lanuza (Inspira), Pere Agramunt (la Brigada), Mireia Madroñero (Miss Carrussel), Joan Pons (el Petit de Cal Eril), Maria Rodés, Joan Colomo, Guillem Caballero (els Surfing Sirles), Ramon Faura (Le Petit Ramon), Jaume Pla (Mazoni) i Pau Guillamet (Guillamino), i interpretades en la seva totalitat per la càlida veu de vellut de Judit Neddermann, el textos de Calders es transformen en acollidores tonades d’un indie folk que no defuig de flirtejar amb el jazz.

Fitxa artística

Direcció musical, arranjaments, saxo tenor i flauta: Genís Bou
Veu: Judit Neddermann
Trompeta i flughekhorn: Andrés Tosti
Trombó: Sidro Palmada
Baix elèctric i contrabaix: Vic Moliner
Guitarra elèctrica i acústica: Adrià Plana
Piano i teclats: Eloi Escudé
Bateria: Aleix Bou
Coproducció: Bankrobber i l’Auditori
Entrada: 15 euros
Organitza: Ajuntament de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document