Els edificis municipals i monuments de Roses es podran veure en tres dimensions al Google Earth

Els edificis municipals i monuments de Roses es podran visualitzar en tres dimensions des de qualsevol punt del món a través del Google Earth. La regidoria de Territori, Medi Ambient i Seguretat Ciutadana ha adreçat als administradors d’aquesta pàgina web els models en tres dimensions dels edificis públics i monuments, i la intenció és que gradualment tota la població es pugui visitar, a través de la xarxa, en tres dimensions.
Roses 3D al Google Earth

Roses 3D al Google Earth

29/02/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Els tècnics dels Sistemes d’Informació Geogràfica de l’Ajuntament han dissenyat en aquest format la casa Jordà, l’oficina de turisme, la biblioteca, el teatre, la zona esportiva, la Ciutadella, el Castrum visigòtic i el dolmen de la Creu d’en Cobertella. Aquests són, de moment, els edificis municipals i monuments que es podran veure a través del Google Earth en tres dimensions, tot i que la intenció dels responsables municipals és que tota la població es pugui visitar de manera virtual en 3D. Perquè això sigui possible, els tècnics municipals han posat a disposició de tots els usuaris de la xarxa un programa a través del qual es pot dissenyar en aquest format qualsevol edifici de Roses.

Al programa s’hi pot accedir a través d’un enllaç que s’ha penjat a la pàgina web de l’Ajuntament www.roses.cat . Mentrestant, i a través de l’enllaç http://www.roses.cat/ca/Planol/ge.aspx ja es poden visualitzar els edificis municipals en 3D que properament s’afegiran a la base de dades del Google Earth.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document