Els mòduls de l’escola Montserrat Vayreda es traslladaran a la zona esportiva, a tocar la piscina

Els mòduls prefabricats de l’escola Montserrat Vayreda es traslladaran, a partir del proper curs acadèmic, a uns terrenys situats a la zona esportiva municipal del Mas Oliva, a tocar la piscina coberta. Els terrenys, de propietat municipal, tenen una superfície de 3.446 metres quadrats, que permetran disposar de dues zones de pati i ampliar, amb un mòdul més, les actuals instal.lacions
Els mòduls s'ubicaran en un dels laterals de la pisicina coberta

Els mòduls s'ubicaran en un dels laterals de la pisicina coberta

09/04/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
L’equip de govern s’ha decantat per aquesta ubicació després de posar sobre la taula les diferents alternatives que tenia i analitzar el pros i contres de cadascuna d’elles. Els responsables municipals consideren que aquest és l’espai més adient per reubicar els mòduls prefabricats, tant pel que fa a la seva situació -de fàcil accés, amb espai per aparcar i a prop dels equipaments esportius- com per les possibilitats d’ampliació que ofereix. Amb tot, encara no està clar quina serà la ubicació definitiva de la nova escola Montserrat Vayreda.
El trasllat dels mòduls es farà efectiu un cop s’acabi l’actual curs acadèmic, per tal que els equipaments ja estiguin en condicions d’acollir els alumnes durant el curs 2008-2009.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document