Els nens i joves de Roses es fan seu l'estiu

Els Casals Esportius organitzats per l’Ajuntament de Roses estan batent aquest estiu nous rècords de participació. L’àmplia oferta i la qualitat de les propostes han fet superar les xifres d’assistents assolides fins ara, arribant a comptabilitzar 239 participants durant la primera quinzena del mes i 246 durant la segona. Per la seva banda, el casalet infantil destinat a nens d’entre 3 i 12 anys, ha comptabilitzat durant el juliol 186 i 187 participants per quinzena.
Casals esportius estiu 2009

Casals esportius estiu 2009

12/08/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A més d’aquestes propostes, l’Àrea d’Esports, Joventut i Festes de l’Ajuntament ha programat també l’anomenat Estiu Jove, que ha comptat amb 35 participants, i ha subvencionat i col·laborat en l’organització del casal per a discapacitats impulsat per FADIR, que ha comptat amb l’assistència de 15 nens i nenes.

 

Les nombroses activitats organitzades al llarg del mes de juliol han tingut lloc sense cap incidència i amb una molt bona resposta per part de nens i joves. A més de les activitats a l’aire lliure i les sortides, els programes lúdics i esportius s’han dut a terme a les instal·lacions de l’escola Els Grecs, al CAR Jove i a la zona esportiva del municipi.

 

Per al desenvolupament de totes aquestes activitats l’ajuntament ha contractat un total de 46 monitors, majoritàriament del propi municipi, que són els encarregats de dirigir les activitats educatives i de lleure, dividint-les en grups en funció de l’edat i adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup.

 

Amb aquests casals el consistori vol oferir una opció lúdica i esportiva de qualitat per a l’estiu, tot ajudant les famílies a conciliar vida laboral i familiar. Amb l’objectiu de contínua millora, enguany s’han ampliat el nombre de places dels casals d’estiu, que durant el mes de juliol continuen amb la seva activitat. A més, el Departament d’Esports, Joventut i Festes ha realitzat una enquesta entre tots els participants, amb la intenció de copsar el grau de satisfacció dels usuaris i continuar millorant les activitats estiuenques a Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document