Els organitzadors del Tour de França a Vela visiten Roses

Una representació d’Amaury Sport Organisation (ASO), entitat organitzadora del Tour à Voile 2012, s’ha desplaçat dilluns 10 de febrer fins a Roses on han mantingut una trobada de treball amb representants de l’Ajuntament, Grup d’Esports Nàutics, Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i Port Esportiu de Roses. Durant la trobada han visitat diverses localitzacions del municipi i s’han tractat temes organitzatius sobre l’etapa del Tour a Vela que tindrà lloc a Roses entre els propers 18 i 21 de juliol
Poster Tour a Vela

Poster Tour a Vela

13/02/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amaury Sport Organisation és l’entitat organitzadora d’esdeveniments de la importància i projecció del Rally Dakar, Tour de França, Volta Ciclista a Espanya o Marató de Barcelona, entre d’altres. Enguany, assumeix també la competició del Tour de França a Vela, una cita nàutica plenament consolidada que se celebra des de l’any 1978, considerada la principal competició de vela anual de França i referent esportiu internacional.

El Tour 2012 tindrà lloc entre el 29 de juny i el 26 de juliol, període durant el qual els participants recorreran gran part de la costa francesa, des del Canal de la Manxa fins a la costa Mediterrània de Marsella. Enguany, a més, el Tour navegarà per aigües catalanes fins a la badia rosinca, fet que ha estat valorat molt positivament pel consistori rosinc per la doble vessant que comporta: l’alt nivell esportiu i grau de participació que el Tour assoleix en cada edició, i la projecció turística que suposarà per al municipi, sobretot entre el públic francès on el Tour és seguit a diari per un nombrós públic.

La celebració de l’etapa del Tour de Vela en aigües rosinques és una de les competicions incloses en el calendari nàutic esportiu d’alt nivell que GEN, Estació Nàutica i Ajuntament de Roses han programat per a aquest 2012, entre els quals es troben tres campionats d’Europa i un campionat del Món, i que convertirà Roses en el municipi espanyol líder pel que fa al nombre de campionats internacionals. La repercussió pel municipi d'aquest programa de competicions (una desena en total)  s'ha previst en 12.000 estades i un impacte econòmic de 2 milions d'euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document