Enderroc per a la millora de la cruïlla entre els carrers Tarragona i Escorxador

L’Ajuntament acaba d’aprovar el projecte que suposarà l’enderroc de la construcció situada en la confluència entre els carrers Tarragona i Escorxador, i que és adjacent a l’edifici de la Policia Local del municipi. L’actuació permetrà oferir una visió més oberta i espaiosa de la cruïlla, millorar-ne la visibilitat i reconstruir la vorera del solar per als vianants.
edificació enderroc carrer Tarragona

edificació enderroc carrer Tarragona

22/04/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’octubre de 2009 el consistori rosinc va adquirir aquesta finca que havia estat destinada a usos residencials, però que en l’actualitat no té cap ús específic. Les obres aprovades suposaran l’enderroc de l’edificació existent, que consta de planta baixa i planta pis i que no reuneix cap qualitat arquitectònica destacable, així com del mur que delimita el pati adjacent. A continuació, es reconstruirà la vorera que envoltarà tot el solar resultant.

L’objectiu de l’actuació és aconseguir l’esponjament d’aquesta cruïlla de l’entramat urbà de Roses, dotant-la d’una millor visibilitat i d’una imatge més espaiosa. A més, s’evitarà també l’acumulació de brutícia, vegetació i abocaments (tant en l’edificació com en el pati tancat), augmentant així la salubritat i higiene d’aquest entorn urbà. El pressupost amb el qual estaran dotades les obres és de 28.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document