Es projecta una nova zona verda a Roses

L’Ajuntament de Roses acaba d’aprovar inicialment el projecte per a la creació d’una nova zona verda a la vila. El nou espai disposarà d’una superfície de 570 m2, i estarà ubicat entres els carrers Dr. Fleming, Tirso de Molina i Espronceda.
proposta zona verda

proposta zona verda

17/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En l’actualitat aquest espai -situat a l’eixample de la població, molt proper al casc antic- està sense asfaltar i no compleix cap funció específica. El projecte que s’acaba d’aprovar està dotat d’un pressupost de 135.000 €, i incidirà en la imatge paisatgística del conjunt gràcies a la creació d’una agradable àrea d’esbarjo i descans per als veïns.

Les obres consistiran en la pavimentació de tot el solar, que s’unificarà amb les voreres dels tres carrers colindants per tal de facilitar una visió contínua i neta de tota la superfície. A l’interior del nou espai resultant, s’instal·larà l’enllumenat i el mobiliari urbà necessari –bancs, papereres,...- i es destinarà una part a jocs infantils. Per últim, es plantaran arbres i se soterraran els contenidors existents.

Amb la incorporació d’aquesta nova zona verda, el consistori vol continuar la tasca de millora urbana i paisatgística del nucli de la població iniciada fa uns anys i a la qual ha destinat ja una inversió superior als 2,5 milions d’euros. En aquest sentit, destaquen els projectes de peatonalització i ampliació de voreres (carrers Francesc Macià, Nou-Peralada, Sant Isidre, Puig Rom o, els actualment en execució, Doctor Fleming, Doctor Arruga, Marià Benlliure, Lluís Millet, Doctor Ferran i Doctor Barraquer), i la creació de noves places públiques com les de l’Eixample, de la Pujada a l’Escorxador, del Teatre, de Josep Tarradellas, o la propera remodelació de la plaça Llevant.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document